Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brisader

Och det rister till igen

känslan
som ett minne av något
som ännu inte hänt

vetskap om att
alla broar är brända
ett helt orört landskap väntar

kaos och galenskap
främlingar möjligheter
och
nya stigar att finna
där jag kan springa
tills varenda rot är
en kär vän

som ett hisnande stup
hängande som ett lod
i tunna trådar

vibrerande av lust
till livet

darrande
av återhållen passion
och
tystade rop

som vore jag
ett kvarts ton dynamit
väntande på att brisera

med dig

i sensommarnatten

ännu en gång

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-25 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig energi
allt i ett stycke
2020-08-27

    ej medlem längre
Din text andas i sensuella toner om kärlekens irrvägar i mötet med den man älskar. Fint..
2020-08-26

    ej medlem längre
Ett starkt vittnesmål av en känsla som om livet gungar till inför frihet och rädslor, möjligheter och omöjligheter. Dina ord bär textens elegant vävda och tunna trådar.
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP