Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan nu och då

Mellan nu och då
finns en plats
där allt är ro

där tankarna vilar
och mognar
till klarhet

många söker efter
detta rum utan tid

en gåva
förunnad få






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-26 07:18



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt om ett kort ögonblick att återkomma till.. Beskrivet som ett rum utan tid. Klar, enkel och vacker är dikten. Applåd.
2020-09-01

  bibbi ahrnstedt
Mycket spännande läsning
2020-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord! Detta rum är ofta svårt att finna.
2020-08-27

    Max Poisé
Tillhör sökarna!
2020-08-26

  Öknens Ros VIP
Bra om detta ställe där frid och ro finns.
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP