Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning

Jag faller sakta sönder skalas och flås
levande hinner inte återskapa
en förlorad form åratal av mig lever
som skräp i ert undermedvetna
därför efterlyser jag alla mina bilder
under tidens vinklar så att vi skulle byta
det främmande i oss mot det egna
och äkta övergivna förbitagna
under varandras blickar bortkastade
också de bortgångna uppmanar jag
att återlämna min barndom som hittegods
jag inte minns vid deras gravstenar

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av alicja lappalainen VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-08-26 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP