Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt sårade inre barn


Hon ringer

Jag förstår om du är orolig
Jag förstår
Dina minnen
Dina sår
Från tidigare relationer
Lämnad
Övergiven
Helt utan förklaring

Du har tappat tron på hela mänskligheten
För att några få personer svek dig
Du tror att alla, förr eller senare, kommer att överge dig.

M kommer inte att överge dig
Inte nu i alla fall
Och definitivt inte utan förvarning

Jag finns alltid här för dig
Du är älskad precis som du är
Alltid
Och det kan ingen ta ifrån dig

Låt mig trösta
Låt mig höra
Låt mig se

Tala till mig innan du bygger monstret
Andas

Säg till mig hur min planering påverkar dig
Du, mitt inre, sårade, övergivna, oälskade, ensamma inre barn
Skrik ut, om jag vägrar lyssna på dig
Annars kommer du överleva mig

Du är viktig för mig
Tillsammans kan vi bli lyckliga. På riktigt.
Annars kan inte kärleken segra




Prosa (Kortnovell) av Mackan 1966 VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-26 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP