Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberbrokatell



Kring silverne tistlar

guldgulnande snår

löper fingrar fritt



i septembervävnad där

omätta ögon utläser

det mest omhuldande



ornamentbruk som någonsin

broderats in i ett liv fyllt

av meningsstrapatser



och i varje trådfästardel

en ny kuriositet en hel

uppsättning livskulörer




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-26 17:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
oändligen vackert
2020-08-27

    Lena Staaf VIP
Sinnligt målande ord som hälsar hösten välkommen.
2020-08-27

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text om September som landar mjukt och ligger kvar en stund i mitt inre!
2020-08-26

    ej medlem längre
Underbara ordet "silverne" i kontrast till "guldgulnande"! Ett vackert ordbroderi som fint ringar in skönheten och hoppfullheten i en ny årstid.
2020-08-26

  Elinor Sörensson VIP
Vacker flödande ordmagi
fylld av sensommardoft.
Värmer hösthjärtat.
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP