Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yeah...mer fantasi...


Att gå barfota ut...
med en blomsterkrans i håret...
gå ner till stranden
där kanoten ligger å väntar...

Att bara paddla iväg
plocka vita näckrosor
sätta en näckros mellan tänderna

Vandra naken på en sandstrand
där vi har ett stort naturistläger
Vi är femtio -- alla nakna...

På kvällen gör vi upp små eldar
där vi sitter å grillar kött.

Sen sjunger vi nationalsånger
i den långsamma skymningen...

Och alla får leka älskog med den som behagar...




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-26 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP