Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ronins

Samurajernas herre lönnmördades
Och lämnade efter sig ronins
Den mörkblå himlen krävde rituellt självmord
Men natten föll
Magen kräver ris
Lojaliteten kräver hämnd
Kroppen kräver blod
Men snart
Den stigande solen
En ny herre




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-08-27 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP