Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan bli en utställning.


Passionata/Passionerade klockan ringer eller tickar på!

Det är en tolkningsfråga, huruvuda den passionata, passionerade klockan tickar på, eller ringer.
Huruvida den är död, eller fortfarande existerar.
Vilken filosofi tror du på?
Vilken tolkning?
Tolkningen är minst lika viktig som filosofin.
Precis som ett drop-in-företag, salong eller så...,
är en fri tolkning, eller konservativ sådan,
men ändå en tolkning,
värd att firas på följande sätt;
Att komma andra människor nära!




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-27 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim