Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste flytta, så känns det!

Måste flytta!
Spindlar har evakuerat sig ifrån utelivet, till min lägenhet!
Åh , vad jag hatar spindlar.
Och kryp.
Åh vad jag är rädd för dem.
Fobi, kallas visst det.
De minimerar, mitt annars så stora utrymme,
till att bli klaustrofobiskt!
Nu kommer jag vara uppe hela natten,
och bara
ha tanken,
på spindeln i soffan.
Den hamnade där.
Först var den på väggen.
Sedan skulle jag slå den med flugsmällaren, missade,
och i soffan,
it went!




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-08-27 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim