Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett slag! Bara utav sitt slag!

Vr, istället för Virtual Reality!
Virrig, istället för Imse Vimse.
Vr, blir det nya varsågod!




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-08-27 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim