Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld


Skuld
är nära nog oundviklig
när den materiella världen
inkorporerar din kropp
i sin otympliga existens;
införlivar ditt skrov
av kött och hormoner
i sin välvande oro;
din väsande, pysande skinnsäck
fylld med otyg;
så lik en stampande kogg
i krabb sjö
på en stormig kust,
bränningar i höstmörkret
som spöken i vita svepningar;
dödliga hot som blek mareld
i farans riktning

En fysisk kropp
i en fysisk värld
tumlar, hugger,
armbågar sig fram,
med skuld rykande
som oljan
från en nernött Chevy Nova
ute på Jersey Turnpike




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-08-27 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP