Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet mellan raderna

Ur ädelt
Fint öronmärkta texter
Skymtar livet
Strosar längtan
Mellan rader av lovande ord
Salta tårar och spirande lycka
Halta dagar där gårdagen kändes bättre
Ljuv musik som förtröstan
Och glittrande ögon som talar kärlek




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-27 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish