Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I will always remember this.


Summertime.

Varje dag
Klädd för sex. 

Inga tajta jeans. 
Inga tajta linnen. 
Inga knappar, inga dragkedjor.

Klä av mig med din blick.
Sådär som du gör när ingen kollar. 

En tunn klänning
Eller en kort kjol.
En som kan dras upp i smyg.

Som kan ge dig åtkomst till insidan av mitt lår.
Precis där det kittlas sådär att håret på armarna reser sig.
Sådär så rysningen går längs hela ryggen. 

Smyg in under tunna tyg.
Lek med naglar mot hud.
Fingertoppar mot gränser. 

Finally... 

Tryck upp mig mot ett träd i den heta sommarnatten.
När ingen längre hör eller ser. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-27 15:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja den ger mersmak....
2020-08-28

  Hon kallar sig poet VIP
Ååh denna var bra...inledningen fångar en. Jag imponeras av "Varje dag. Klädd för sex" - inte för att det nödvändigtvis behöver betyda det ordagrant. Utan att just det där nakna i känslan att blotta sig för nåt...som ska hända. Blotta sig för någon annan. Både en öppen sensuell text men ändå dubbelbottnad.
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan