Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris med tanke på pågående orkanen Laura.


Tornadons öga

tornadons öga

är blint och stiltjestilla

ser ej hus flyga

 




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-27 17:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om blinda fläcken!
2020-08-28

  aol
Ruggig känsla just såsom man kan tänka sej,
2020-08-27

  lodjuret/seglare VIP
Misstänkte starkt att Laura orkan, med energi och styrka sopar ban, intensiv i sin till människor kärlek, tar livet som en spännande sådan lek, vispar hjärtan till en upprörd kvarn...
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick