Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VARA KÄND.

Människor som ser mig,
när jag går ner för gatan,
blir alltid lika förvånade.

Världen idag är sig lik,
mycket har förändrats,
men deras blickarna,
försvinner aldrig.









Övriga genrer av SamuelP
Läst 152 gånger
Publicerad 2020-08-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP