Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord och regn

Jag har målat flicka och hav
målar fortfarande så barnsligt
och när jag tänker på det
så skriver jag lika enkelt

Insvept i filt, jag gungar
ömsom blundande
ömsom med min blick vänd
upp mot himlens grå sammet

Regn och rening, jorden doftar




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-27 18:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text som förmedlar lugn, ro och harmoni!
2020-08-28

    Lena Staaf VIP
En text som förmedlar lugn och närhet till det utsprungliga.
2020-08-28

  aol
Underbart djupt berörande skaldat
2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP