Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordning och oordning!

Ena laddaren låg....,
där den skulle ligga.
Den andra laddaren låg...,
där den inte borde ligga!




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-27 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim