Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner i själaburken

Andas lugna djupa andetag
Ta dig in i själaburken
Din inre värld
Dags att spela en ringrostig trudelutt
En liten slinga så du vaknar till
Bara för att du finns till
Vinka till stjärnorna, vicka på tårna
Gör en kullerbytta
Här är själagott att vara




Fri vers av Feminaz
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-28 06:25



Bookmark and Share


  Nanna X
Själen i en burk, det var en originell bild. Bara man inte behöver burköppnare så... Min själaburk har nog inget lock för själen flyger lite som den vill.
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz