Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under Vingar

som ett barn 

söker jag skydd

under vingar

i en minnes bild som inte är min

en stund jag tydligen aldrig upplevt 

som inte är jag

Men vem är då jag? 

Vem levde min stund, där... under vingar?



Vem var då hon som satt där i lunden

på fiket under den värmande vårsolen

med sin kära vän och begrundade fåglarna

Inväntande det rätta ögonblicket

så länge så länge så länge

för att fånga in friheten "under vingar?"




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-31 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP