Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domina de la Fuerza

Blicken trånar

Lena ord

Men som ändå hånar

Leker master and commander
Slickar stövlar
Ganska van där

Piskar rött över huden
Hon är inte nådig den där bruden

Kryper på alla fyra
Honom kan hon styra

Viskar ord i hans öra
Så att han vet vad han ska göra

Kedja runt hans hals
Han bara gör det som befalls

Hon får honom att njuta
Och gud nåde
Om han skulle tjuta

Hård och vacker är hon
Domina De la Fuerza

Får männen att buga
Utan att för den skull
Ens suga




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-28 09:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
nej hon bör då aldrig suga

vi bör henne så dyrka

smakandes hennes safter
lydandes hennes minsta vink

Hon är en gudinna
det är bara så det är

2020-09-02

  Gunnar Hilén VIP
Hunden och dennes herre ! Voff !
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish