Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära, tätt intill





Vill vara nära, tätt intill
med hela mitt jag

handen som håller om din
när du känner dig ensam

rösten som uppmuntrar
när du känner dig misslyckad

kinden som tar emot dina tårar
när du är ledsen

armarna som tar emot dig
när du ramlar

kroppen som vaggar dig till ro
när du har svårt att somna

vill vara nära, tätt intill
med hela mitt jag








Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-08-28 10:05



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin kärleksdikt!
2020-08-31

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra ömsinta ord fyllda
av medkänsla och empati.
2020-08-31

  Eva Helene VIP
Så kärleksfullt, mjukt och ömt.
2020-08-31

  M.Eta
Så skönt att få finnas till för någon!
2020-08-30

  Kajan VIP
Beskrivning av kärlek ren.
2020-08-30

  Peter G VIP
Väldigt fin denna!
Ömsint och kärleksfullt vackert!


2020-08-29

  DominiQueen
Men detta var väl för vackert?
Inte för, men så oerhört ovanligt
så osjälviskt, så kärleksfullt
Oh så världen längtar efter en sådan
varm kärlek som Du här
genom Dina välbehagliga ömsinta
omhuldade goa ord delar.

Tack bokmärker detta Livets allra godaste.
En författarinna som skriver så kan inte vara annat än unik fina, fina Marita.

Allt gott till Dig, allt Du vill ge är Du i sanning också värd.
2020-08-29

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2020-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerligt och vackert diktar du kärlekens innersta väsen!
2020-08-29

  Magica VIP
Åh, så fint!
2020-08-29

  lila fjäderblomman VIP
Ömsinta och kärleksfulla rader!
2020-08-28

    ej medlem längre
Just så ren och klar och stark är kärleken. Så ömsint och varmt beskriven.
2020-08-28

  limerick
Varm och innerlig kärlekspoesi.
2020-08-28

  WyS VIP
Innerligt varmt!
2020-08-28

  Blomma-Stjärna VIP
Det är det finaste att ge - att vara nära, ta emot den andre
tätt intill
med hela vårt jag

plötsligt läser jag den lite annorlunda
för många får inte vara så nära just nu i coronatid -
då får man läsa din dikt och tänka närhet!

2020-08-28

  Niliboy
Jamenvisst vi behöver alla kärlek å omtanke!
2020-08-28

  Sparvögat VIP
En så kärleksfull gåva att skänka i djup tillgivenhet ...
2020-08-28

  P-E-H
Mycket fint diktat med värme, kärlek och längtan.

Gillar den mycket!
2020-08-28

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat låter som ovillkorlig kärlek
2020-08-28

  Öknens Ros VIP
Varma känslor.
2020-08-28

  Maria Sundelin VIP
Så full av omtanke och kärlek
Kramar
2020-08-28

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så kärleksfullt, ömsint och vackert! Den finaste gåvan någon kan få.
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP