Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vinna ett mål i livet!


En främling/Ett Mål

En främling i mig själv. En Ja sägare

Jag var ett sönderslaget..söndertrasat jag

En urholkad tom sörjande version av mig själv

Vad händer när man är fast

och tvingas förändra sig själv

att genom förtvinade muskler och smärta bli till ett nytt jag

Genom styrka, trotsad glädje och målmedvetenhet

kämpa sig igenom den mardröm ingen annan vet vad det är

för alla har sitt liv att leva, sitt krig att vinna

 

Det som kan hända är det allra bästa!

 

Att du vinner dig själv

och blir en bättre version än det du var innan 

en starkare och sundare version

en snällare version mot dig själv

en rofylld..harmonisk version 

en mer accepterande version

en änmer insiktsfull version 

som vårdar sig själv först

....sedan världen. 

Om du tappar dig, hitta dig. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP