Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig


Du var den jag älskade
Mest i hela världen

Men aldrig mer får jag träffa dig
För du har lämnat jorden

Din levnadsglöd har falnat
Och jag står här ensam kvar

Men minnet av dig lever
För alltid kvar med mig

Min kärlek till dig
Kommer aldrig att dö

Den kommer för alltid att finnas
Tillsammans med saknaden efter dig




Fri vers av Muppetto
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-28 11:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad, men även om glädje över minnena som lever kvar!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto