Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrka din framtid

Dyrka din framtid
på samma vana vis
som alla tidigare dyrkat
den tid som varit.

Hedra historien
med samma skepsis
som människor ofta nyttjat
mot varandra.

Ta lärdom från andra
- men glöm inte
att andra kan ha fel...
Liksom du
och jag.




Fri vers av P-E-H
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-28 12:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om skärpan här. Är allt som det ser ut. tänker på bl a massmedia och politiker.
2020-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H