Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tryggt regn

Regn så tryggt
mot grannarnas asfalt
nattvatten
tyst smyger det ner
låter som september

en trygg midnatt
med dig i luren
romantiskt stearinljus
sånt som doftar sommar

ljummet regn
mot takens metall
så ljudlöst
vaggar smeksamt

vi sover nu





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-29 23:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vacker är din hymn - lugnar mina vislna tankar!
2020-08-30

  SatansSon VIP
Jag har sömnbesvär Sov bort gårdagen. En huvudsaken är att jag får sova nästa natt. Bra diktat.
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP