Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sicket öde









Otto Weissguy
hade drabbats
av senilitet

Kom inte längre
Ihåg att han varit
så jäkla smart!






















Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-29 05:47



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Attans otur.
2020-08-30

    Lena Staaf VIP
Eländigt öde!
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP