Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Livsgnistan

Säg visst har du den kvar
i säkert förvar
den som hoppar och far

Du vet nog vilken jag menar

Den som får oss att ta höjd
över sånt som känns smått
Och alltför kringskuret
och grått

Visst vet du vilken jag menar












Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-29 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP