Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kobolt

Såg en humla nyss
stor & tung & oflygbar
som lyfte & drog

mot ett hål i skyn
otvivelaktigt ljusblå
ändå tveklöst svart

ett slags evigt djup
som något ett barn säger
utan att det kan

Sedan såg jag dig




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-08-29 10:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om dessa penseldrag
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP