Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthetens spiral

Långa dagar av jobb.

går går nästan runt sig själv

tröttheten tar över för mycket

Drar dig runt

kastas ned  för tröttheten spiral.

som håller dig fast

klamrar tar tag i dagen

Det hjälper inte öppna ögon och se

Spiralen drar dig fortare och fortare ned mot djupets kant

Plötsligt vänder det som en hiss

far upp....

Där väntar energi på att slå ut trötthet och ge dig 

skjuss till välmående och lugnet......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-29 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP