Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag slumrade till och...


Jesus kommer mycket, mycket snart.


Jag slumrade till

efter en åktur

med elscootern


gråtande

över

tidsläget


Jesus

viskade

i mitt öra:


"Jag kommer mycket, mycket snart!"

och jag vaknade och fröjdade mig...

Är Du redo min vän att följa med?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-29 16:17



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Berörande starkt.
2020-08-31

  Niliboy
Nej, huga ligen, ,men inte huvva!
2020-08-30

  Koloristen
Maranata!
2020-08-29

  Eva Langrath VIP
Fin och hoppfull text
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP