Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDAGSVERS

Okej, jag skriver simpel vardagsvers,
för det är roligt att med orden leka!
Jag går mot dagens diktartrender tvärs
och skippar tanken på det bittert bleka.

Okej, min dikt är inte heller djup
och håller sig på ytan och på jorden.
Min känsla svävar inte över stup.
Jag lägger allmän innebörd i orden.

Okej, att skriva vardagsvers är lätt,
när man har genomgått en längre övning
och vet hur man skall lägga orden rätt.

Okej, jag skriver denna som en prövning
på vardagsversens enkla form och sätt.
Blev den till nöje eller blott till sövning?







Bunden vers (Sonett) av Ulf Carlsson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-29 19:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
förnöjsam läsning :)
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP