Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga.. En kvinnas njutning

Len

Så len

Tungan smakar
Eggar
Eldar

Knoppar
Pryder

Dig

Öppen mot
Lekande
Virvlande

Insida
Så varm

Klädd i salta smaker

När du når

När du kommer

Smyckas ryggraden i pärlor

Av dina njutningsskrin




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-08-29 21:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
oraliserande välsmakande
2020-09-02

  Monika A Mirsch VIP
Medryckande, spännande!

2020-08-30

  aol
Underbart förmedlar du känslan tack vännen
2020-08-30

  alicja lappalainen VIP
intressant om fysiologi..
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish