Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Pleasure



Med dig mellan mina läppar
Vågar jag säga att jag är nära
Men ändå så långt borta
Från det som kunde vara ett
Vi




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-29 22:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tunga mot läppar
2020-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
kärlek med komplikation -
fint skrivet
och titeln som pricken över i!
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish