Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

Nära
Andas
Viska

Tyst

Smek
Lek

Värme
I min kropp




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-29 22:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
görgo
2020-09-19

  Blomma-Stjärna VIP
Att leka är att leva, andas, viska - skön text!
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish