Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Jag klarar mig själv! Själv klarar jag mig!
Mig själv klarar jag!
Är stark som en oxe, struntar i brännande smärta i magen.
Be-hö-ver inte synas, jag är ensam. Jag är stark, ensam är stark,
stark ensam är, är ensam stark? Snart jag ensam är.

Behöver inte beröras endast beröra, röra dig, höra dig, föra dig framåt.
Höra, röra, beröra vem behöver synas? Inte jag, jag är stark, jag är ensam.....
Att vara din näring är nog. Nog är näring att vara, svara, är näring nog?
Men vem ska svara i ensamheten?




Fri vers av Totiki
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-30 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totiki