Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 800 000 000

Jag ser er
På gatan
På promenaden
I parken

Vad tänker ni?
Vad känner ni?
Vad vet ni som inte jag vet?

Ser ni mig?
På gatan
På promenaden
I parken

Vad tänker ni om mig?




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-30 02:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"wow, en blå tall. cool"
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen