Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuckdown/Fakta!

Fuckdown- nermalen fakta, till en bok.

Fuckdown, ett ord istället för fakta!
Vad roligt det var!
Jag minns, i samma ögonblick...,
som tanken föddes..,
Hur skrattet både föddes,
och var ekot!







Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-08-30 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim