Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstoff.


Om bara existensiellt!

Vad vore världen vara, om den bara var existensiell?
Vad vore världen vara, om den bara var icke-existensiell?

Om den hade samma kriser, som jag som person hade?
Har den värre?
Eller framställs världen i bättre dager?




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-08-30 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim