Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofullkomligheter.


alla människor jag aldrig svarar
alla högar jag aldrig går igenom

alla projekt jag aldrig slutför
alla cirklar som aldrig sluts

livet är
himlavalv av ofullkomlighet

en rymd av ofärdigheter
att vada i




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-08-30 10:43



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Rent konkret är det nog något som många känner igen sig i;
är dessa ofullkomligheter en produkt av det samhälle vi lever i?

Frågan är ju hur man ska leva för att inte hamna där? eller hur man hittar en väg till något som ger mer harmoni om man redan är där?

En väldigt bra och levande livsbetraktelse!
2020-08-31

  Per Rydberg
Högst igenkännligt.Härligt skrivet. Hoppfullt mänskligt!
2020-08-31

  Silverstripe
Och jag tänker att rubriken slutar ändå i en punkt. En fullbordan av en sats. Men en sats som består av bara ett ord, som inleds med liten bokstav. En ofullkomlig vilja till fullkomlighet Som att hela dikten ryms i rubriken. Det är strålande!
2020-08-30

  Roger VIP
Lysande levnadsbetraktelse!
2020-08-30

    ej medlem längre
Om allt vore fullkomligt skulle livet sakna mening - men det skulle vi inte vara medvetna om. För inget kan ju bli bättre i en fullkomlig värld.
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP