Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En simpel man.


Jag är en vanlig man, vill bara hålla din hand, kramas. Vill lägga en hand mot ditt ryggslut medan den andra håller i en soppåse eller diskborste, vill stryka bort hår från ditt öra, tumma på dina okben, ta en sväng i parken med dig, lyssna till ditt skratt, tala om alldagliga ting, skratta åt en lustig katt eller underlig måne, tiga samman med dig; smeka din stjärt under pyjamasbyxorna, dra lite lojt med fingrarna i ditt kön, låta dig medan jag sträcker mig efter tandborsten suga mig om du vill. Jag är bara en vanlig man, bryr mig inte om partnerbyte eller BDSM, vill bara dricka gott kaffe, öppna fönster och lyssna på fåglar med dig, är inte poly. Vill bara inte alltid gå ensam mellan rummen innan dödens kalla hand kramar musten ur mitt hjärta eller kvickt griper tag om hjärteroten, rycker till och släcker livets lampa. Jag vill bara att en handrygg – som inte är min egen - då och då och i förbifarten ska stryka mig över magen eller nacken på min evinnerliga vandring mellan köksbänk och sängkant, toalett och ytterdörr. Mer begär jag inte.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-30 10:50



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert, fantasifullt skrivet av en man som vill värme, utopi och kärlek i samma andetag!
2020-10-22

  Roger VIP
Så elegant, mänskligt och lättfattligt. Kanske kan det här ses som den ärligaste kontaktannons jag sett.
2020-09-08

    ej medlem längre

gripen och begripen text
2020-09-04

  Minkki VIP
väldigt mänskligt skriver Du
2020-09-01

    Lena Staaf VIP
Djupaste längtan. Allt annat än simpelt.
2020-08-30

    Sefarge VIP

Enkel ärlighet varar längst
Än det påklistrade
Pompösa?
;)

2020-08-30

    Pandelume
Jag är gärna simple simple minded vill man ju inte va.
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson