Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le genom sammanbitna käkar

Jag är inte bitter
Det låter bara så på rösten
Egentligen
Är jag den mest accepterande och toleranta personen på den här planeten
Jag är verkligen inte bitter, nej
Jag ser bara varje motgång som något världen gör mot mig
Men jag är absolut inte bitter, nej




Fri vers av intesammaperson
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-30 11:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
även jag tar hårt på motgångar. får skriva nu. men fan orkar inte. kanske ikväll.
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson