Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens sång är kort

 

När alla ursäkter är uttömda
när alla väggar prövats
och alla utvägar definitivt är stängda
sitter människan i rummet och är bara sig själv
och det är hemskt

Så drömde jag inatt att jag lät burdörren stå öppen
Jag lät fågeln flyga ut
Den flög upp i en trädtopp. Och den sjöng.
Självet sa till själv - den lever inte över natten
men ikväll är den nog lycklig
hör hur den sjunger!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-30 17:15



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin och ömsint text
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger