Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Du Vi

Vi samlar på oss
vapen för en morgondag
våra smärtpunkter

I din svaghet stark
det blytunga fjäderlätt
delad med andra

Hör du hjärtslagen
brustna artärers sällskap
jag och du och vi




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2020-08-30 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP