Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar av glädje

Det regnar solsken

Små små droppar av glädje

Hösten tvättas ren

 




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-31 10:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om livsglädje!
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP