Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Viljan” ett ord som låter

Just nu är viljan en ”vilja”
och är inte mer än bara ord.
Något jag säger för att det låter bra.

Vilja är att starta.
Vilja är att göra.
Vilja är att kämpa.
Vilja är att orka.
Vilja är att göra saker när man inte vill.
Vilja är att aldrig någonsin ge upp.

Men för mig är viljan också smärta.
Smärta när viljan inte står i relation till verklighet.
Att vilja något men samtidigt inte våga tro.

Jag ser bara allt som fattas mig i form av glapp,
som jag aldrig kan sy ihop till sanning.
”Hit,men inte längre.” viskas i mitt öra.

Jag ställer självklart frågan
över varför det är så?
Särskilt när vet vad som skulle
hända om jag bara sket i det.
Jag vet ju hur olycklig jag skulle bli.
Det skulle vara oförlåtligt.

Jag pratar om min djävul,
han som bara förstör.
Han som säger att jag inte kan.
Han som vill döda min röst
och förstöra för min sång.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-30 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP