Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden stannar till

______________

När tiden stannar till

och jag vill andas guld

ser du då skuggan

av sorgens hav

eller speglar du dig?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-08-30 20:06



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Träffsäkert! Klokt om vad som sker i möte mellan ett jag och ett du!
2020-11-28

  Bodingen VIP
Poff, där satt den...klok frågeställning.
2020-09-04

  Kajan VIP
Stark ögonblicksbild, fastnar.
2020-09-04

    ej medlem längre
Din text når rakt in med sin brännande fråga, som om du, utan att bryta den poetiska magin dina ord skapar, lyckas nå långt under ytan för vilka vi är och vad vi ser.
2020-09-03

  Sparvögat VIP
Många tankar i sorgens rader, mycket vackert skrivet...
2020-09-03

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vacker och fyndig text!
2020-09-03

  Peter G VIP
Mycket djup och stort innehåll på få rader!

Väldigt fin!
2020-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker och berörande fråga, med stort och livsavgörande innehåll.
2020-08-31

  Eva Langrath VIP
Vacker text
2020-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av innehållet i din text!
Jag har haft anledning att tänka likadant.
2020-08-31

  Maria Sundelin VIP
En mycket bra fundering
Kramar
2020-08-31

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack för en vacker läs vers bok märktes.
2020-08-30

  petter rost
Oufff – som en spark i själen, Magica! Mästerligt, ofrånkomligt, brännande och så sargande svarslöst. Får jag lov att bokmärka denna komprierade kolbit, dvs ädelsten!
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP