Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Laleh- Du är bara en sten som för en kort stund lämnar en ring på vattnet


Svaret på livets resa

Om jag går vilse
Få mig att hitta tillbaks
Visa mig havet igen
Det som fanns före och är större än jag
Flytta på stenar
Lär mig nåt mera
Barnen dem sjunger
Vi har alla svar
Dom växer som träden
Snart äger ni världen
Ni får mig och tro
Ni kommer klara er bra
Jag är bara en sten i havet
Det är inte värre än så
Så, så, så, några ringar på ett hav
Är allt vi lämnar kvar
Du är bara en sten i havet det är inte värre än så
Så, så, så, vad var det ni sa? vad var det vi sa
Det kommer bli bra, det kommer bli bra
Säg det är lätt, så lätt jag borde förstå
Bara nån kromosom ifrån att vara ett moln
...............................




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av WyS VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-30 22:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet och döden!
2020-08-31

  Kungskobran VIP
Dikten talar till mig
Bokmärkes
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP