Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partner

Läser ensam söker partner ensam söker livsvän ensam söker städhjälp ensam söker......

blankt ligger havet som en spegelbild hav moln samanförs i ett kobbar som oaser vibrerande som ett nät i fjärran

allt liv lever här hav moln jord inget är utan samanhag allt är samanflätat

har livet inte tagit sin ände än lägg ditt nät så ska du den finna

årstider vackra hösten den få den att bli din gör det sitt inte still

Storm nordanvind lövträden vika sig inför roten vibrerar knakar men reser sig

höstlöv guppar i vattenpölen tar ett sätter den i en bok att torka med andra

Läser ensam söker liv upplevelse natur hav ett liv





Fri vers (Fri form) av Steff...
Läst 434 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2020-08-31 03:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den du, den här föll mig på läppen den! :)
2020-10-21

    Steff...
Tack
2020-10-03

  Malin Tyberg VIP
Fint hur du skriver fram denna och inramningen med sista versen.
2020-09-03

  AKT VIP
Brilliant!
2020-08-31

  WyS VIP
Ensam söker sin spegelbild.....
2020-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Strålande bra dikt med höstliga toner och bilder!
2020-08-31

  gunnnar nylund VIP
Fina rader med målande ögonblicksbilder. Bra vetja!
2020-08-31

    Lena Staaf VIP
Stämningsfull höstdikt mot en fond av ensamhet. Mycket vackert.
2020-08-31

  Bodingen VIP
Att få hösten låta så fantastisk är en konst som få kan, här har du verkligen lyckats, fint skaldat!
2020-08-31

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert att läsa!
2020-08-31

  Öknens Ros VIP
Fint om hösten!
2020-08-31

  Blomma-Stjärna VIP
Stor poesi som jag vill återvända till - bokmärker!
2020-08-31

  Kungskobran VIP
Så fint, Bokmärkes
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Steff...