Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bOKSTOFF.


nÄR SLÖSA.

nÄR SLÖSA BLEV OLYCKLIG.




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-08-31 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim