Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


reflektion


Ibland en hand

Idag är tid att reflektera
över svunna år

fast många dagar flutit hän
så känns det som igår

Fem år det är i morgon sedan
du så snabbt for hem

och lämnade de dina för ett liv
i himmelen

Det satt sin prägel på oss
att du inte finns här mer

men varje dag vi dina gärningar
ibland oss ser

Igenom vänner du oss skänker
ord av hopp och tröst

ibland en hand på axeln
och din trygga varma röst

En koltrasts sång
en blommas doft

i vinden hörs en ton

din hand i min vid graven
i min stilla reflektion





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-31 10:35



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vackert skrivet om sorgen.
2020-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Långt borta, men ändå nära, tänker jag när jag läser din fina text!
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP